Site Loader

Een museum is een verzameling voorwerpen en artefacten van wisselend belang en artistieke waarde. Het is een plek waar mensen kunnen leren over het verleden en kunnen deelnemen aan tentoonstellingen en lezingen. De meeste openbare musea stellen deze waardevolle voorwerpen ook beschikbaar aan het publiek via tijdelijke of permanente tentoonstellingen die tijdelijk of permanent kunnen zijn.

Om deze reden weten de meeste mensen niet hoe ze een succesvol museuminterview moeten houden. Er zijn echter enkele technieken die helpen om een ​​acceptabele omgeving voor te bereiden. Het voeren van een telefonisch interview met een potentiële museumdirecteur vereist een zorgvuldige planning. U moet eerst een lijst met vragen samenstellen over het museumprogramma, de geschiedenis ervan en welke soorten artefacten vaak worden tentoongesteld. U moet ook vragen of u toegang heeft tot speciale collecties of locaties die niet toegankelijk zijn voor het grote publiek. Nadat u uw lijst hebt samengesteld, moet u een geschikt moment plannen om de museummanager te ontmoeten en een interview te regelen.

Om het telefonische interview te beginnen, moet u uw verzoek op een informele en beleefde manier benaderen. Begin met het beschrijven van de collecties van het museum en het onderzoek dat je tot nu toe hebt gedaan. Als je in het verleden al met een museum hebt gewerkt, vermeld dit dan ook, maar zorg ervoor dat je niets ongemoeid laat.

Geef in uw telefonisch gesprek aan de museummanager aan dat u graag met hem in gesprek wilt over uw voorstel. De voorgestelde vraag is: “Hoe definieer je het museum als organisatie?” Beantwoord deze vraag door enkele specifieke voorbeelden te geven van exposities die u hebt gezien of bijgewoond. Als u lid bent van een commissie of een staf, geef dan de namen op van drie personen die de voorgestelde definitie nauwkeuriger kunnen maken. Vertel hen vervolgens hoe u de wijzigingen in het museum zou willen zien. Zoals bij elk interview, wees kort en vermijd persoonlijke details.

Geef na het beantwoorden van de voorgestelde definitie de naam op van de persoon die zal optreden als Museummanager voor uw voorgestelde definitie. Voeg hun contactgegevens toe. Volg dit door de taken en verantwoordelijkheden te beschrijven waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Als u bijvoorbeeld een nieuwe taxidermie-afdeling voorstelt, beschrijf dan voor welke soorten taxidermie zij verantwoordelijk zullen zijn: schoonmaken, repareren, opslaan en uitstallen. Vermeld ook eventuele speciale taken die moeten worden uitgevoerd.

Na een korte beschrijving van deze taken, geeft u uw budget voor het project op. Voeg speciale of unieke items toe die nodig zijn. Als je apparatuur aan het museum toevoegt, geef dan een beschrijving van deze items. Zorg ervoor dat u voor elk item een ​​korte beschrijving van het regelitem geeft, inclusief eventuele speciale functies en de prijs. Zodra het project is gestart, moeten alle leden van het museum zich aanmelden bij het project om ermee in te stemmen dat het werk dat u voor hen hebt geschetst, is wat het museum zal moeten uitvoeren.

Miranda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calendar

December 2021
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ADS